Kuva: iStock

Ui Elämäsi Kuntoon -kampanjan seurasarja tulee taas!

Kaikki uimaseurat kutsutaan mukaan kampanjan seurasarjaan toteuttamaan unelmien uintikuukautta. Tavoitteena on lisätä liikettä uimaseuroissa ja innostaa mahdollisimman moni aikuinen uimaan ja liikkumaan vedessä säännöllisesti. 

Kampanja-aika: 1.-31.10.2023 

Ilmoita seurasi mukaan 10.9.2023 mennessä ilmoittautumislomakkeella 

Tavoite

Tavoitteena on lisätä liikettä uimaseuroissa ja innostaa mahdollisimman moni aikuinen uimaan ja liikkumaan vedessä säännöllisesti. Kampanjan aikana seuroissa innostetaan aikuisia uimaan säännöllisesti ja keräämään uituja metrejä tai liikkumaan minuutteja seuran hyväksi. Mukaan kampanjaan voi innostaa ja haastaa esimerkiksi seuran jäsenistöä, kunto- ja mastersryhmiä, aktiivitekijöitä, seuran aikuisliikkujia, yhteistyökumppaneita, harrastajien vanhempia. Tavoitteena on myös innostaa seuroja järjestämään kampanjaan liittyen tapahtuma- /tutustumispäiviä yhdessä uimahallin kanssa.

Innosta seurasi mukaan - tehdään tästä yhdessä jatkuvaa liikkumista ja kansanterveyttä edistävä koko maan kattava kampanja! 

Uimaseurasarjan säännöt

Kampanjan uimaseurasarja on suunnattu seurojen aikuisille kuntoilijoille ja mastersuimareille. Mukaan kannattaakin siis haastaa seuran jäsenistöä, kunto- ja mastersryhmiä, aktiivitekijöitä, seuran aikuisliikkujia, yhteistyökumppaneita ja urheilijoiden vanhempia. Suorituksissa tulee noudattaa uimahallikohtaisia käyntirajoituksia, kuten uintiaikarajoitusta. 

Kolme aktiivisinta seuraa palkitaan. Uidut kilometrit ja liikutut minuutit suhteessa osallistujamäärään kertovat seuran aktiivisuuden. Huom! Uimaseurasarjaan osallistuva henkilö voi osallistua myös valtakunnalliseen uimahallien väliseen kampanjaan samoilla suorituksilla.

Seurasarjaan osallistuvat merkitsevät uintimetrejään sekä vesiliikuntaminuuttejaan Ui Elämäsi Kuntoon -älypuhelinsovellukseen. Suorituspaikaksi tulee valita oma seura. Ui Elämäsi Kuntoon -sovellus on ladattavissa iOS App Storesta ja Google Play -kaupasta

Uimalla unelmat liikkeelle - Vedessä on virtaa!

Lisätiedot

Sähköposti: krista.salonen@uimaliitto.fi