Kuva: iStock

Lokakuun kampanjan ilmoittautuminen on käynnissä!

Kampanja-aika: 1.-31.10.2023 

Kampanjan uimahallisarjassa kerätään kuukauden ajan uintimetrejä ja vesiliikuntaminuutteja oman uimahallin hyväksi, parannetaan fyysistä kuntoa sekä kilpaillaan aktiivisuudesta muita uimahalleja vastaan. Kampanjan aikana myös uimaseurat ja yritykset kilpailevat omissa sarjoissaan.

Kampanjan osallistumishinta uimahalleille on 150 euroa, joka sisältää kampanjan puhelinsovelluksen käyttöoikeuden sekä sähköiset ja paperiset kampanjamateriaalit. 

Kampanjaan osallistuvat uimahallit jaetaan vuotuisen kävijämääränsä perusteella kolmeen kokoluokkaan: pienet, keskisuuret ja suuret uimahallit.

  • 0 – 60 000 vuosikävijää (pienet)
  • 60 001 – 160 000 vuosikävijää (keskisuuret)
  • yli 160 000 vuosikävijää (suuret)

Vesiliikkujat merkitsevät uintimetrit ja vesiliikuntaminuutit joko Ui Elämäsi Kuntoon -älypuhelinsovellukseen tai pahviseen suorituskorttiin, mikäli kampanjahalli on niitä tilannut. Ui Elämäsi Kuntoon -sovellus on ladattavissa iOS App Storesta ja Google Play -kaupasta

Kampanjan päätteeksi palkitaan yhdeksän aktiivisinta uimahallia: kussakin kokoluokassa eniten kilometrejä, eniten vesiliikuntaminuutteja sekä eniten kävijämäärään suhteutettuja osallistujia keränneet hallit Speedon uintivarustepaketilla sekä Sokos Hotels lahjakortilla. Lisäksi arvomme kampanjan aikana Speedon tuotteita kampanjan sosiaalisen median kanavissa.

Lisätiedustelut: uielamasikuntoon@uimaliitto.fi