Lokakuun kampanjan ilmoittautuminen on käynnissä!

Kampanja-aika: 1.-31.10.2023. 

Kampanja kannustaa liikkumiseen uinnin ja vesiliikunnan parissa. Kampanjan tavoitteena on haastaa itsensä kasvattamaan vesiliikuntakuntoa ja kehittämään uintitekniikkaa. Kampanjan ideana on uimahallien välinen leikkimielinen kilpailu uintimetreistä, vesiliikuntaminuuteista sekä kampanjaan osallistuneiden henkilöiden määrästä. 

Kampanjaan osallistuvat uimahallit jaetaan vuotuisen kävijämääränsä perusteella kolmeen sarjaan: pienet, keskisuuret ja suuret uimahallit.

  • 0 – 60 000 vuosikävijää (pienet)
  • 60 001 – 160 000 vuosikävijää (keskisuuret)
  • yli 160 000 vuosikävijää (suuret)

Vesiliikkujat voivat merkitä uintimetrejään sekä vesiliikuntaminuuttejaan Ui Elämäsi Kuntoon -älypuhelinsovellukseen tai pahviseen suorituskorttiin, mikäli kampanjahalli on niitä tilannut. Ui Elämäsi Kuntoon -sovellus on ladattavissa iOS App Storesta ja Google Play -kaupasta

Kampanjan päätteeksi palkitaan yhdeksän aktiivisinta uimahallia: kussakin sarjassa eniten kilometrejä, eniten vesiliikuntaminuutteja sekä eniten kävijämäärään suhteutettuja osallistujia keränneet hallit Speedon uintivarustepaketilla. Lisäksi arvomme kampanjan aikana Speedon tuotepaketteja sekä Sokos Hotelsin majoituslahjakortteja kampanjan sosiaalisen median kanavissa.

Lisätietoja: uielamasikuntoon@uimaliitto.fi

Lisätiedot

Sähköposti: uielamasikuntoon@uimaliitto.fi⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠